Happy Eco stopt! Veel kortingen zie homepage

Home » Contact » Happy Eco gaat stoppen!

Happy Eco gaat stoppen!

HAPPY ECO STOPT!

Lieve klanten,

Ik ga stoppen met Happy Eco. Er zijn een paar redenen waarom ik dit besloten heb.

2,5 jaar startte ik Happy Eco omdat ik graag wilde dat duurzaamheid meer bekendheid kreeg; ik wilde duurzaam leven wat makkelijker maken. Dat deed ik door op de markt in Wageningen te staan zodat mensen makkelijk duurzame producten konden kopen tijdens hun boodschappenrondje over de markt. Ik heb daar een ontzettend leuke en leerzame tijd gehad. Door corona en onze verhuizing werd het lastig om op de markt te staan. Vervolgens kon ik in mijn nieuwe omgeving geen (goede) plek vinden waar ik zonder eigen verkoopwagen kon staan. Na die zoektocht ging ik steeds meer verlangen om iets anders te gaan doen, want online verkoop is niet mijn passie. Ik heb de webshop nu al best lang omdat het een manier was om toch door te kunnen gaan met Happy Eco. Natuurlijk vind ik het leuk om pakketjes voor jullie klaar te maken, maar ik heb liever persoonlijk contact. Een andere reden om te stoppen is dat in de 2,5 jaar dat ik dit doe, er enorm veel concurrenten bijgekomen zijn. En dat is absoluut positief, want duurzaamheid is bereikbaar en makkelijk geworden is. Maar voor mij tijd om iets anders te gaan doen. Nu dan over mijn nieuwe plannen. Ik ben een paar weken geleden begonnen met een zelfstudie Professional Organizer. Als ik die studie behaald heb wil ik als zzp’er aan het werk als opruimcoach. En daar heb ik ontzettend veel zin in! Meer info hierover volgt binnenkort.

KORTING
Waar ik HEEL erg BLIJ van zal worden is als ik mijn voorraad nog aan jullie kwijt kan. Dan kan ik met een fris en leeg kantoor mijn nieuwe studie/werk tegemoet. Daarom geef ik vanaf vandaag korting op alles.

- 10% korting bij besteding vanaf €10 (code 1010)
- 20% korting bij besteding vanaf €30 (code 2030)
- 30% korting bij besteding vanaf €50 (code 3050)
- 40% korting bij besteding vanaf €99 (code 4099)

Wil je nou heel veel in een keer kopen? Bijvoorbeeld 80 bamboe tandenborstels voor in het kerstpakket van je werknemers? Stuur dan even een berichtje, dan kunnen we samen een mooie prijs afspreken.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het vertrouwen in Happy Eco en voor alle fysieke aankopen, online bestellingen en positiviteit!